Adnan Talip Parlak: "Merak etmesinler bir sene sonra o arınmaya maruz kalacaklar"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Adnan Talip Parlak, yolsuzluk iddiaları ve bunların arınma fırsatı olduğu yönündeki söylemleri değerlendirdi. Sistemden beslenenlerin sistemi değiştiremeyeceklerini vurgulayan Parlak, “Bu işin müsebbipleri bu işi temizleyemezler. Merak etmesinler bir sene sonra o arınmaya maruz kalacaklar. Yapmışlarsa bir şey ve acele etmelerine gerek yok, biz yardımcı olacağız.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
05 Eylül 2022, Pazartesi - 15:12
Adnan Talip Parlak: "Merak etmesinler bir sene sonra o arınmaya maruz kalacaklar"

Adnan Talip Parlak Ankara Masası Gündem programında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Son günlerde Sermaye Piyasası Kurulu bağlamında gündeme gelen yolsuzluk iddialarını değerlendiren Parlak, “Bu yaşadığımız iklim yeni değil ki. Yani bu birçok çevreler tarafından bilinen, birçok çevreler tarafından söylenen ama dikkate alınmayan, ancak yurt dışında birinin tweet hesaplarında gündeme getirdiğinde bizzat muhatap alan bizzat isim vererek gündeme getirdiğinde gündemi harbiyeyi ifade eden bir durum. Bu durum bilinmeyen bir durum değil ki. Bu durum son 10-12 yıldır böyle devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

“Ak Parti’yi değerlendirmek için siyaset değil kriminal uzmanına gerek var”

Parlak, “ Türkiye de bir ahbap çavuş ilişkisi içinde bugün Ak Partiyi değerlendirmek için bir siyaset uzmanına gerek yok yani Ak Parti bir kriminal uzmanı tarafından anlatılması gereken bir siyasi parti haline gelmiştir. Maalesef yani orada 500 tane danışman var bunların iki tanesi bu işlere bulaşmış geri kalanı.. Yani tabi kimsenin bilmiyoruz ne olduğunu ama böyle düşünmek hakkımız değil mi ama böyle düşünürsek çok mu haksızlık etmiş oluruz?” şeklinde konuştu.

“Merak etmesinler bir sene sonra o arınmaya maruz kalacaklar”

Sistemden beslenenlerin sistemi değiştiremeyeceklerine işaret eden Parlak şunları dile getirdi:

 Bu işin müsebbipleri bu işi temizleyemezler. Bu iş, başka biri tarafından… Merak etmesinler bir sene sonra o arınmaya maruz kalacaklar, yani tek tek yaptıkları işlerin. Yapmışlarsa bir şey ve acele etmelerine gerek yok. Yani birkaç ay içinde de bu işleri neticelendiremezler, daha uzun bir vakit gerekir bu iş için. Öyle bir talepleri varsa biz yardımcı olacağız.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1758636/adnan-talip-parlak-merak-etmesinler-bir-sene-sonra-o-arinmaya-maruz-kalacaklar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.