PFDK'dan MKE Ankaragücü'ne ceza

PFDK, MKE Ankaragücü'ne bir maç seyircisiz oynama cezası verdi ancak Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'ya ekstra ceza gelmedi.
Mevlüt Peker
|
08 Eylül 2022, Perşembe - 20:34
PFDK'dan MKE Ankaragücü'ne ceza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), MKE Ankaragücü'ne bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), MKE Ankaragücü maçındaki olaylarda kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza'ya ekstra ceza vermedi.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşması sonrası çıkan olaylarda kırmızı kart gören ve sportmenliğe aykırı davranışı sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilen Josef de Souza'ya ekstra ceza verilmediği kaydedildi.

33 yaşındaki futbolcuya, gördüğü kırmızı kart sebebiyle Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile yapacağı Süper Lig karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Aynı müsabakada taraftarlarının sebep olduğu saha olayları nedeniyle MKE Ankaragücü'nün bir maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Çeşitli nedenlerle MKE Ankaragücü'ne 550 bin, Hatayspor'a 198 bin, Adana Demirspor'a 146 bin, Trabzonspor'a 143 bin 500 ve Giresunspor'a 84 bin lira para cezası uygulandığı açıklandı.

Galatasaray, Giresunspor, Ümraniyespor ve MKE Ankaragücü'nün bazı taraftarlarının passolig kartlarının bir sonraki iç saha müsabakası için bloke edildiğinin belirtildiği açıklamada, Trabzonspor ve Adana Demirsporlu bazı taraftarların passolig kartlarının ise bir sonraki deplasman mücadelesi için bloke edildiği ifade edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1765051/pfdkdan-mke-ankaragucune-ceza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.