Şenol Güneş disipline sevk edildi

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i PFDK’ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk etti.
Mevlüt Peker
|
23 Mayıs 2023, Salı - 20:55
Şenol Güneş disipline sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonunun yazılı açıklamasında, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Adana Demirspor müsabakası sonrası yaptığı sportmenlik dışı açıklamalar sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildiği kaydedildi.

Beşiktaş'ın ise saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiği bilgisi verildi.

Yukatel Kayserispor'un Corendon Alanyaspor karşılaşmasındaki, Adana Demirspor'un ise Beşiktaş müsabakasındaki saha olayları, MKE Ankaragücü'nün HangiKredi Ümraniyespor müsabakasında hakem ve diğer müsabaka görevlileriyle ilgili açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da hakem ve diğer müsabaka görevlilerine ilişkin açıklamaları sebebiyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiği belirtildi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın ise sportmenlik dışı hareketi sebebiyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildiği ifade edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083295/senol-gunes-disipline-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.