Demokrat Parti Ankara'da teşkilatlanmaya ve üye sayısını arttırmaya devam ediyor

Demokrat Parti, Ankara'da başlattığı teşkilatlanma hareketini 18 ilçede aktif hale getirdi. İldeki son üye durumu da ​29.800'ye yükseldi.
Ecem Çetin
|
13 Eylül 2022, Salı - 12:45
Demokrat Parti Ankara'da teşkilatlanmaya ve üye sayısını arttırmaya devam ediyor

Demokrat Parti teşkilatlanmaya devam ediyor. 

Ankara'da 25 ilçede Demokrat Parti Ankara il Başkanı Erkin Delikanlı başkanlığında başlatılan teşkilatlanma hareketi 18 ilçe de aktif hale getirildi. 

Geri kalan kalan Çubuk, Elmadağ, Evren, Güdül, Kahramankazan, Kızlcahamam ve Nallıhan ilçelerinde teşkilatlanma bu ay itibariyle tamamlanacak.

Demokrat Parti'nin Ankara'da son üye sayısı 29.800 olarak aktarıldı. Üye kazandırılması, stand açma ,üye kayıtlarının yapılması, broşür dağıtımı gibi imece usulü ile hızlandırıldı. 

Seçim çalışmaları altılı masa başkanlıkları dahil olmak üzere koordinasyon halinde yapıldı.

Mahalle ve saha düzeyinde seçim çalışmalarının ön hazırlıkları tamamlandı. 

"Tek adamlık rejimine son vereceğiz"

Teşkilatlanma ve üye sayısındaki son durum hakkında Ankara Masası'na açıklama yapan Erkin Delikanlı, "1946'dan sonra 1950'de, Demokrat Parti, 'Yeter, söz milletindir' sloganıyla, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir siyasi slogan paylaştı. Bu siyasi slogan ile beraber, Türkiye'de tek adam rejimi o dönem itibariyle son buldu. 1950'deki tek adamlık rejimine karşı hareket bugün yine ihtiyaç doğduğunda ortada. Bizler gerek Ankara'da gerekse diğer teşkilatlarımızda 'Yeter, söz milletindir' diyerek tek adamlık rejimine son vereceğiz." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1773500/demokrat-parti-ankarada-teskilatlanmaya-ve-uye-sayisini-arttirmaya-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.