İstanbul'da otobüs şoförü ile kadın yolcunun tartışması

İstanbul Kadıköy'de Özel Halk Otobüsü şoförü ile bisikletli kadın yolcu arasında çıkan tartışma cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. Yaşananlar ardından sürücünün lisansının askıya alındığı açıklandı.
IHA-20200921AW119644
|
21 Eylül 2020, Pazartesi - 04:57
İstanbul'da otobüs şoförü ile kadın yolcunun tartışması

Kadıköy'de Özel Halk Otobüsü şoförü ile bisikletli kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan otobüs sürücüsü tehditler savurarak kadın yolcunun üzerine yürüdü. "Ben alkollü yolcu taşımıyorum" dedikten sonra "Pis sarhoşlar" diyerek yolcuyu bisikletiyle birlikte araçtan atmaya çalışan şoförü diğer yolcular engelledi. Yaşananlar kadın yolcunun cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada yer alması ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada sürücünün lisansının askıya alındığını duyurdu. Ongun, "Özel Halk Otobüsü sürücüsü ile bir kadın yolcumuz arasındaki üzücü ve asla kabul edilemez olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, sürücünün lisansı askıya alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/178402/istanbulda-otobus-soforu-ile-kadin-yolcunun-tartismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.