Kırmızıda geçti, çarptığı öğrenciyi dövdü, silahla ateş açtı!

Kırmızı ışıkta geçen şehir eşkıyası öğrenciye çarptı, üstüne bir de ağır küfürler ederek çocuğu dövdü. Çocuğu, polis olduğunu ileri süren magandanın elinden esnaflar aldı. Barbar sürücü bu kez de etrafı yakın mesafede çok katlı binalarla dolu meskun mahalde havaya ateş açtı. Suç makinesinin dehşet saçtığı o anlar, cep telefonu kameraları ile kayıt altına alındı.
Büşra Ünal
|
16 Eylül 2022, Cuma - 22:51
Kırmızıda geçti, çarptığı öğrenciyi dövdü, silahla ateş açtı!

İstanbul Küçükçekmece’de polis olduğunu iddia eden bir şehir eşkıyası, aracıyla kırmızı ışıkta geçerek bir çocuğa çarptı. Canı yanan çocuk, "kırmızı ışığı görmüyor musun?" diye tepki gösterince şehir eşkıyası bu kez de ağır küfürler ederek çocuğun üstüne yürüdü ve darp etmeye başladı. Esnaflar çocuğu kurtarmaya çalışırken, şehir eşkıyası bu kez de silah çıkartarak etrafı çok katlı binaların olduğu yerleşim yerinde havaya ateş açtı.

Şahit olanları insanlıktan çıkaran olay, saat 15.15 dolaylarında İstanbul, Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi, Emrullah Efendi caddesinde yaşandı.

Aracıyla kırmızı ışıkta geçen bir maganda, o sırada karşıya geçmekte olan bir çocuğa çarptı. Canı yanan çocuk, "Neden kırmızı ışıkta geçiyorsun, görmüyor musun?" şeklinde tepki gösterince şehir eşkıyası önce otomobilinden küfürler ederek indi andından kaldırımdaki çocuğu acımasızca darp etmeye başladı. Şehir magandasının üst üste kabahatine rağmen çocuk sessiz kalıp yoluna devam etti fakat öfkesi dinmeyen adam otomobiliyle çocuğu takip etti ve aracından inerek tekrar aynı vahşiliğiyle darp etmeye başladı. Şehrin göbeğinde terör estiren eşkıya, araya giren esnaflara ise "ben polisim" dedi ve silahını çıkarıp yakın etrafı çok katlı binalarla dolu meskun mahalde havaya ateş etmeye başladı. Darp edilen çocuk ise insanlık yoksunu eşkıyanın elinden esnaflar tarafından kurtarıldı. Saç baş yolduran o anlar ise çevre binada bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Görgü şahidi anlattı

Olayın görgü tanıklarından Nesri Bol isimli vatandaş, “Yolda acayip bir trafik vardı. Genç bir öğrenci çocuk, sırtında okul çantası vardı. Okul saatiydi zaten 15.15 gibi olay oldu. Çocuk ışıklardan geçti diye önce arabadan çocuğa hakaretler etmeye başladı. Sonra indi çocuğa saldırdı vurmaya kalktı ama çocuktan hiç ses çıkmıyor. Ondan sonra yoldan geçen esnaflar falan ayırmaya başladı. Sonra arabaya indi ilerledi sonra tekrar çocuğun önünü kesti. Öğrenci yani okul çocuğu. Çocuğun önünü kesti esnaflar tuttu. Esnaflar, elinden aldı çocuğu. Bu sefer de havaya ateş açmaya başladı. Bir öğrenciye böyle bir saldırı yapılması normal değil. Bir ışıkta geçti diye havaya ateş açmak, çocuğu darp etmek normal bir şey değil. Kendisi memurmuş diye duyduk, memur olabilir her ne olursa olsun küçük savunmasız bir çocuğa silah açamaz.” diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1785593/kirmizida-gecti-carptigi-ogrenciyi-dovdu-silahla-ates-acti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.