Silahla restoran basıp çalışanları darp ettiler

İstanbul’un Avcılar ilçesinde silahla restoran basan 5 kişi, çalışanları darp etti. Restorandaki saldırı ve darp anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 17:31
Silahla restoran basıp çalışanları darp ettiler

Olay, 6 Temmuz Çarşamba akşamı, İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Talimhane Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda yaşandı.

İddialara göre, aralarında restoranın eski sahibinin de olduğu 5 kişi, önceden devrettikleri restoranın önüne akşam saatlerinde geldiler ve restoranın yeni sahibi Adnan Alberkdar'ı sordular.

Restoran sahibinin olmadığını fark eden şahıslar, bir anda restoran çalışanlarına saldırdılar. 

Saldırganlar restoranda bulunan bir çalışanı darp etti, araya giren bir kişiyi de yaraladı. Saldırganlardan biri ise elinde silahla dükkana girdi ve tehditler savurduktan sonra havaya ateş açtı. Mermiler kimseye isabet etmezken, restoran sahibi Adnan Alberkdar’a gıyabında tehditler savuran grup restoran önünden uzaklaştı.

Olayları duyan ve restorana gelen iş yeri sahibi Adnan Alberkdar polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Tüm yaşananlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Saldırganlardan son zamanlarda çok sayıda tehdit mesajları aldığını ve saldırganların sıkça restorana geldiğini söyleyen restoran çalışanı Supi El Cevahir şunları söyledi:

“Buranın eski sahipleri bunlar, sürekli geliyor. Şikayet edip polis gönderiyorlar, mafyayı gönderiyorlar. Maalesef sürekli böyle yapıyorlar. Gelip silah çıkarıyorlar, içerde kızlar var, müşteriler var. Biz elemanlar olarak çalışıyoruz, sıkıntı istemiyoruz. Bir kişi ilk defa geldi, sonra üç kişi oldular, sonra dükkanın içine girmişler, sandalye ile vurdular. Biri silah çıkarttı. Bütün elemanlar olarak çok korktuk.”

Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1645179/silahla-restoran-basip-calisanlari-darp-ettiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.