Haluk Pekşen’in ölümünde yanlış tedavi iddiası

61 yaşında vefat eden eski Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Haluk Pekşen'in kızı Ezgi Pekşen, babasının ölümüyle ilgili iddialarda bulundu.
Onur Çetinkaya
|
19 Eylül 2022, Pazartesi - 12:28
Haluk Pekşen’in ölümünde yanlış tedavi iddiası

25 ve 26’ıncı dönem CHP Milletvekili Haluk Pekşen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Pekşen için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi. 

Haluk Pekşen’in defnedilmesinin ardından kızı Ezgi Pekşen, babasının vefatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir türlü teşhis koyamadılar

Babasının yemek yerken rahatsızlandığını ardından hastaneye gittiklerini belirten Ezgi Pekşen, ağrı kesici verildikten sonra eve döndüklerini söyledi.

Hayatını kaybeden Haluk Pekşen'in kan değerlerinin normal çıktığını dile getiren Pekşen, ''Babamın acısı tüm gece devam etti ve sabah erken saatte yeniden “Beni hastaneye götürün” dedi, doktorlar yine her şeyin normal olduğunu belirtseler de babam hastaneye yatmak istedi. O gece tansiyonu yükselip alçalmaya ve ateşi çıkmaya başladı.'' ifadelerini kullandı.

Ezgi Pekşen, ''Çarşamba günü tüm değerleri yükselmişti, vücutta enfeksiyon oluşmuştu. Babamın sorumlu doktoru ne tuhaftır ki bir sözüm ona gastrologtu. Covid, zatürre başlangıcı gibi türlü tahminlerde bulunsalar da bir türlü teşhis koyamadılar.'' diye konuştu.

Yanlış tedavi iddiası 

Babamın durumunun aşı ile hiçbir ilgisi yoktur diyen Pekşen,'' Babama konulan yanlış teşhis gibi yanlış bilgilerle insanların kandırılmasını kendi vicdanımıza yediremeyiz.'' dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1788402/haluk-peksenin-olumunde-yanlis-tedavi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.