Meslektaşlarından Onur Şener paylaşımı

Ankara'da istek şarkıyı çalmadığı gerekçesiyle katledilen Onur Şener'in hayatını kaybetmesinin ardından meslektaşlarından peş peşe paylaşımlar geldi. Sanatçılar üzgün olduklarını belirterek, olaya tepki gösterdi.
Ecem Çetin
|
03 Ekim 2022, Pazartesi - 11:50
Meslektaşlarından Onur Şener paylaşımı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir mekanda 3 şahıs, istedikleri parçayı söylemediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener'e şişelerle saldırdı. 

Hastaneye kaldırılan Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Tüm Türkiye'yi yasa boğan olay sonrası, Şener'in meslektaşlarından art arda paylaşımlar geldi. 

İşte o paylaşımlar; 

Gökhan Özoğuz 

"Canı bebeğiyle sarılmış bir Baba
Bir kaç kendini bilmez sıfatsızın egosuna verdi canını, geleceğini kızının
ne yapsan faydasız, getirir mi bebeğine babasını?
Bu necaset ile yoğurulmuş mikroplar akla gelebilecek en sert sözlerle ..."

Murat Boz

"Onur Şener. Bir baba. Bir koca. Bir müzisyen. Bir evlat. Çıktığı mekanda istek üzerine bilmediği ya da söylemek istemediği bir şarkı yüzünden öldürüldü. Baskıyla, parayla, güçle her şeyi herkese yaptırabileceğini sanan insan suretlerinin kurbanıdır Onur. Durup düşünmemiz , sorgulamamız gerek zamanlardan geçiyoruz gerçekten. İnsan inanmak istemiyor. Çok üzgünüm, çok. Umarım katil ya da katiller en ağır cezayı alır, umarım! Meslektaşım Onur Şener' e Allah'tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

Soner Arıca

"İstediği şarkıyı bilmediği (bilse de söylemek zorunda mı o da ayrı!) için bir insanın hayatına vahşice son vermeyi nasıl bir ruh(lar) yapabilir!!! bu korkunç suçun cezası aynı korkunçlukta büyük olmalı... çok üzücü, çok düşündürücü... ahhh ki ah, çok üzgünüm... "

Mustafa Sandal 

" İstek şarkısını bilmediği için kahpece katledilen Onur kardeşime rahmet diliyorum. Şu fotoğrafa bakıp bu ülkede müzisyenlerin ne kadar kıymetsiz görüldüğünü anlayın! Katil zanlılarının üçünün de bürokrat olduğu söyleniyor! Yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin inşallah!"

Hayko Cepkin

" Beş para etmezlerin, iki kelimeyi yan yana getiremeyenlerin, yalandan başka cümle kuramayanların dünyasında, maalesef bir emektarımızı daha kaybettik. Mesleği, müziği, sanatı, manipüle ede ede basitleştirdiniz. Önüne gelen dilediğini söyleyip yapabileceğini sanıyor"

Gülben Ergen 

" Yazıklar olsun sahneyi, şarkıcıyı, müziği, sanatı böylesine küçümseyen, aşağılayan, basit gören herkese!"

Aydilge 

" Onur Şener adlı müzisyen, kendisinden istenilen şarkıyı bilmediği ve çalmadığı için, mekan çıkışında, şarkıyı isteyen müşteriler tarafından öldürüldü. Yanlış duymadınız ÖLDÜRÜLDÜ! Adamcağızın iki çocuğu da yetim kaldı. Bu nasıl bir manyaklık! Bu topluma ne oluyor!"

Emre Aydın 

"Gerçekten çok üzgünüm ne yazılsa ne söylense faydasız! Ailesine sabır diliyorum"

Ne olmuştu?

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 2 kişi, istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyeni öldürdü. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Onur Şener'e saldıranların kimliklerinin Ali G. Çalışma Bakanlığında bürokrat, İlker K. Çalışma Bakanlığında müfettiş, Semih S. TAİ’de Mühendis olduğu ileri sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1814969/meslektaslarindan-onur-sener-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.