Onur Şener'in Hadise ile düet yaptığı görüntüler gündem oldu

Ankara'da istek şarkıyı çalmadığı gerekçesiyle katledilen Onur Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı görüntüler gündem oldu.
Ecem Çetin
|
03 Ekim 2022, Pazartesi - 13:00
Onur Şener'in Hadise ile düet yaptığı görüntüler gündem oldu

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir mekanda 3 şahıs tarafından istedikleri parçayı söylemediği gerekçesiyle katledilen Onur Şener hayatını kaybetti.

Öldürülen Onur Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı

2013 yılında yarışmaya katılan Şener, Hadise ile  'Show Must Go On' şarkısını seslendirmişti.

Gündem olan görüntülerin ardından Hadise'den Şener paylaşımı geldi. 

"Canice öldürülmesini kabul edemiyorum"

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından, " O ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim Onur Şener'in canice öldürülmesini kabul edemiyorum... Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı." paylaşımında bulundu. 

Ne olmuştu?

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 2 kişi, istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyeni öldürdü. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Onur Şener'e saldıranların kimliklerinin Ali G. Çalışma Bakanlığında bürokrat, İlker K. Çalışma Bakanlığında müfettiş, Semih S. TAİ’de Mühendis olduğu ileri sürüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1815081/onur-senerin-hadise-ile-duet-yaptigi-goruntuler-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.