Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na cevap

Devlet Bahçeli, kendisine eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verirken "TTB’ne yönelik eleştirilerime Kılıçdaroğlu’nun cevap vermesi gayet doğaldır. Zira kaynakları aynıdır." diye yazdı.
Ankara Masası
|
22 Eylül 2020, Salı - 20:31
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na cevap
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Türk Tabipler Birliği (TTB) ziyaretinin ardından kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından cevap verdi.

"Zira kaynakları aynıdır"

Bahçeli 'Türk Tabipler Birliği derhal kapatılmalı' sözlerini eleştiren Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken şu paylaşımlarda bulundu;

Kılıçdaroğlu, bugün TTB’yi ziyarete gitmiş. Yalan ve dedikoduyla perçinlenmiş çarpık açıklamalarını kamuoyuyla paylaşmış. Hezeyana kapılarak demiş ki: "Kovid-19'la mücadele edenler, hayatını bu işe vakfedenler terörist oluyor. Hayatımda duyduğum en saçma söz.

TTB’ne yönelik eleştirilerime Kılıçdaroğlu’nun cevap vermesi gayet doğaldır. Zira kaynakları aynıdır. KOVİD-19’la mücadele edenlerle ilgili en küçük sözüm yokken var demek müfterilik ve utanmazlıktır! Kılıçdaroğlu keşke bir yalan makinesine bağlanıp bu konuşmasını yapsaydı!



http://www.ankaramasasi.com/haber/185165/bahceliden-kilicdarogluna-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.