Kılıçdaroğlu ve Erdoğan asında “Hodri meydan polemiği”

​Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yüreğin varsa seçimde çık karşıma. Hodri Meydan” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, “Hodri meydan kiiim, sen kim...” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
19 Ekim 2022, Çarşamba - 17:20
Kılıçdaroğlu ve Erdoğan asında “Hodri meydan polemiği”

2023 seçimleri öncesi siyaset ısınırken Cumhurbaşkanlığı adaylığı polemikleri de devam ediyor.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin Meclis Grup toplantısında, Kılıçdaroğlu’na adaylık çağrısını yineledi.

" Çık karşıma kararı millet versin. Öyleyse hodri meydan"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na "Madem kendine bu kadar güveniyorsun, gücün yetiyorsa yüreğin varsa seçimlerde çık karşımıza birikimlerimizi vizyonlarımızı projelerimizi yarıştıralım. Çık karşıma kararı millet versin. Aday olmak istiyor da birilerinin tehdidine maruz kalıyorsan korkma. Öyleyse hodri meydan. Hayallerinle arana engel koyanlar kimse söyle omuz omuza mücadele edelim. Gerekiyorsa 6'lı masadaki ortaklarını da görünmeyen ortaklarını da birlikte ikna edelim. Ben muhafazakar bir devrimciyim." diye seslendi.

"İstediğin TV kanalında gel vizyon konuşalım"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medyadan yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Erdoğan bugün yine bazı laflar etmişsin. Vizyonlarımızı karşılaştıralım demişsin… Korkmuyorsan, bir "prompter balonu" olduğunun ortaya çıkmasından çekinmiyorsan, istediğin TV kanalında, önünde prompter, arkanda danışmanların, karşında sadece ben. Gel vizyon konuşalım” dedi.

"Hodri meydan kiiim, sen kim"

“Halkımız da Bay Kemal'in vizyonu ile Erdoğan ve danışmanlarının vizyonunu görsün” diyen Kılıçdaroğlu, "Yakın bir gelecekten bahsetmiyorum, gel bu akşam yapalım. Korkaklıktan bahsetmişsin, net söylüyorum, korkak sensin ve bu akşam gelemeyeceksin. Hodri meydan kiiim, sen kim..." ifadesini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1857982/kilicdaroglu-ve-erdogan-asinda-hodri-meydan-polemigi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.