Mehmet Özhaseki: Asansöre ters binen adam ABD'ye teknoloji incelemeye gidiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini eleştirirken "Siz güya Amerika’ya teknoloji incelemeye gittiniz ya, asansöre ters binen adam teknoloji incelemeye gidiyor. Bana çok garip geliyor bu." dedi. Özhaseki, Kılıçdaroğlu'nun icazet almaya gittiğini iddia etti.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2022, Perşembe - 12:03
Mehmet Özhaseki: Asansöre ters binen adam ABD'ye teknoloji incelemeye gidiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı STK ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunmak için gerçekleştirdiği ABD gezisini eleştirdi.

"Türkiye’de seçim yapılırken niye Amerika’ya gidilir?" diye soran Özhaseki "Mesela Doğu’da büyük ülkeler var niye gitmiyorsunuz oraya? Niye Çin’e gitmiyorsunuz?" dedi.

CHP cephesinden gelen 'teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek için gidildi'  açıklamasına da tepki gösteren Özhaseki "Siz güya Amerika’ya teknoloji incelemeye gittiniz. Asansöre ters binen adam teknoloji incelemeye gidiyor bu bana çok garip geliyor. Japonya’ya gitse ya niye Amerika’ya gidiyor." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki, Kılıçdaroğlu'nun 8 saat ortadan kaybolduğu iddialarına da açıklık getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

"Bunun manası icazet almaya gitmektir"

İYİ Parti'nin de ABD'ye gideceğini hatırlatan Özhaseki "Bunun manası halk deyimiyle icazet almaya gitmektir. ‘Bize iyi bakın ağabey, biz gelirsek sizinle iyi geçineceğiz. Valla ne derseniz yapacağız’ demektir. Çünkü geçmişteki hükümetlerin, ihlal ortamlarının ortaya dökülen tüm raporlarına baktığımız zaman o taraflarda bir icazet alma mekanizması olduğunu ne yazık ki üzülerek görüyoruz." ifadelerin kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1858884/mehmet-ozhaseki-asansore-ters-binen-adam-abdye-teknoloji-incelemeye-gidiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.