Davutoğlu'ndan Temurci'ye destek

Sedat Peker'in, "15 Temmuz'daki silah dağıtımı" iddiasında Berat Albayrak'ı işaret eden Gelecek Partili Selim Temurci hakkında, Albayrak'ın bulunduğu suç duyurusuna ilişkin davanın ilk duruşması bugün yapılıyor. Ahmet Davutoğlu "Devlet içindeki çeteler değil 15 Temmuz kahramanları yargılanıyor! Bugün asılsız suçlamalarla mahkemeye çıkan Genel Başkan Yardımcım, kardeşim Selim Temurci'nin her daim yanındayım. Bizi yıldıramazsınız" sözleriyle Temurci’ye destek verdi.
Ersin Küçükbarak
|
21 Ekim 2022, Cuma - 11:40
Davutoğlu'ndan Temurci'ye destek


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 15 Temmuz'da AK Parti gençlik kollarına silah dağıtıldığını iddia etmişti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci de bu iddiayla ilgili eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı işaret etti.

Temurci, Albayrak'ın şikayeti üzerine açılan davanın ilk duruşması için bugün Kartal İstanbul Anadolu Adliye’sine gitti..

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da duruşmaya çıkan Temurci’ye destek verdi.

   "Bizi yıldıramazsınız"

Davutoğlu'nun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Ey iktidar zulümle abad olunmaz! Devlet içindeki çeteler değil 15 Temmuz kahramanları yargılanıyor! Sizin adaletiniz bu mu? Bugün asılsız suçlamalarla mahkemeye çıkan Genel Başkan Yardımcım, kardeşim Selim Temurci'nin her daim yanındayım. Bizi yıldıramazsınız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1861363/davutoglundan-temurciye-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.