Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen temsilcimiz Fenerbahçe, Dinamo Kiev karşısında liderlik mücadelesi verecek. Temsilcimiz grubu ikinci sırada bitirmesi durumunda ise Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlarla son 32 turunda karşılaşacak. Fenerbahçe'nin grubu ikinci sırada bitirmesi durumunda karşılaşacağı muhtemel rakipler belli oldu.
Ersin Küçükbarak
|
03 Kasım 2022, Perşembe - 10:06
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu

Fenerbahçe bu akşam saat 23.00'te Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak. Fransız temsilcisi Rennes ile kıyasıya bir liderlik mücadelesi veren temsilcimiz, grubunu lider tamamlaması halinde UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalacak ve son 32 turunda yer almayacak. Böylelikle Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlarla son 32 turunda karşılaşma riskinden kurtulacak.

Sarı lacivertliler grubu ikinci sırada bitirmesi halinde son 32 turunda Şampiyonlar Ligi'nden elenen takımlardan birisiyle karşılaşacak. Fenerbahçe'nin grubunu ikinci sırada bitirmesi durumunda karşılaşacağı muhtemel rakipler belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nden elenip EUFA Avrupa Ligi'ne katılan takımlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen Ajax, Bayer Leverkusen, Barcelona, Sporting Lizbon, Salzburg, Shakhtar Donetsk, Sevilla ve Juventus, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Bu takımlar ayrıca temsilcimiz Fenerbahçe'nin grubunu ikinci sırada tamamlaması halinde UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda sarı-lacivertlilerin muhtemel rakipleri olacak.

Trabzonspor'un da rakibi olabilirler

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden bir diğeri ise Trabzonspor . Bordo-mavililer, bu akşam sahasında Ferencvaros'u konuk edecek.

Monaco, sahasında Kızılyıldız'ı mağlup ettiği takdirde grubu ikinci sırada tamamlayacak. Trabzonspor, Ferencvaros karşısında kazanması durumunda bile yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Trabzonspor kazanır Monaco ise sahasında Kızılyıldız'a puan kaybederse bu kez temsilcimiz grubu ikinci sırada tamamlayarak adını UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına yazdıracak.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkması halinde Şampiyonlar Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne katılan takımlardan biriyle eşleşecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1905533/fenerbahcenin-muhtemel-rakipleri-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.