Yavaş: "Zorluk çeken tüm esnafın yanında olacağıma söz veriyorum"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, gerekirse bütün yatırımları durdurup sıkıntı çeken esnafın yanına olacağına söz verdi.
Ersin Küçükbarak
|
13 Kasım 2022, Pazar - 19:15
Yavaş: "Zorluk çeken tüm esnafın yanında olacağıma söz veriyorum"

Mansur Yavaş, İyi Parti tarafından düzenlenen ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katıldığı esnaf buluşmasında bir konuşma yaptı.

ABB olarak esnafa verdikleri ve verecekleri destekleri ayrıntılarıyla anlatmak istediğini belirten Yavaş ancak İstanbul Taksim’de yaşanan terör saldırısının herkesi yasa boğduğuna işaret etti.

Yavaş, “Bu terörü düzenleyenlere lanet ediyorum. Allah kahretsin diyorum. İnşallah bir an evvel yakalanır ve hesabını verirler. Böyle acılı bir günde daha fazla bir şey söylemek istemiyorum ama esnaf arkadaşlarımız şundan emin olsun bütün yatırımları gerekirse bırakıp gene sadece ulaşım esnafı değil Ankara’daki bugün elektrikte kirada zorluk çeken tüm esnafın yanında olacağıma söz veriyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

" Sudan şikayeti olan var mı? "

ABB İyi Parti Grupbaşkanvekili Adnan Beker de, 'ABB batsın, iş yapamasın ve vatandaşın gözünden düşsün' diye suya yüzde 50 indirim kararı alındığının altını çizdi.

“Ankara’da mazot mu pahalı, doğalgaz mı pahalı, elektrik mi pahalı? Hangisi pahalı?” diyen Beker, suya indirim kararı alanların mazotun, doğalgazın, elektiriğin fiyatını neden düşürmediğini sordu.

Beker, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Ak Parti grubu yani Cumhur İttifakı suda yüzde 50 indirim kararı aldı. Buradaki vatandaşlarımıza soruyorum. Sudan şikayeti olan var mı? Su pahalı mı Allah için konuşun” ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1931377/yavas-zorluk-ceken-tum-esnafin-yaninda-olacagima-soz-veriyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.