Demir sopalı vale dehşeti kamerada!

İstanbul Karaköy’de bulunan bir eğlence mekanına gelen 5 kişilik arkadaş grubu, araçlarını boş bir alan park etti. Çıkışta valelerle grup arasında otopark parası yüzünden kavga çıktı. Valeler gruptakileri demir sopalarla darp etti.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2022, Pazar - 14:37
Demir sopalı vale dehşeti kamerada!

Beyoğlu Karaköy’de bulunan eğlence mekanına 5 kişilik bir arkadaş grubu geldi.

Arkadaşlar araçlarını valeye vermek yerine boş bir alana park etti. Ardından mekana giren 5 arkadaş, gece sonunda araçlarına binip ayrılmak istedi. Bu sırada yanlarına gelen valeler otopark ücreti istedi. 

Para vermek istemeyen arkadaş grubuyla valeler arasında tartıştıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Bu olaydan 1 hafta sonra tekrar aynı mekana gelen grup eğlendikleri sırada kızlara laf attıkları gerekçesiyle dışarıya çıkarılmak istendi. Arkadaş gurubuyla şahıslar arasında başlayan tartışma bir anda küfürleşmeye dönüştü. Ellerine demir sopaları geçiren şahıslar, arkadaş grubuna saldırdı. 

Cadde üzerinde devam eden saldırıda aldığı darbeyle yere düşen gençlerden biri, yerde de öldüresiye dövüldü. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Polisin yakaladığı saldırganlar serbest kaldı

Olayın ardından darp edilen 5 arkadaş, hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra emniyete giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından harekete geçen polis ekipleri, saldırganlardan ikisini yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen iki şahıs, ifadelerinin alınması ve “kasten yaralama” suçlarından adli işlem yapılması sonrasında sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Demir sopalarla müşterilere saldıran şahısların ise eğlence mekanındaki işlerine son verildiği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1967315/demir-sopali-vale-dehseti-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.