Milli Savunma Bakanı Akar: "‬Tüm imkânlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanındayız"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkânlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız." dedi.
Büşra Bayrak
|
27 Eylül 2020, Pazar - 12:13
Milli Savunma Bakanı Akar: "‬Tüm imkânlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanındayız"
Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ermenistan'ın alçakça saldırısını şiddetle kınadıklarını bildirdi.

İşgalci Ermenistan'ın yine provokasyon peşinde olduğunu gösterdiğinedikkat çeken Akar, " Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur ve bölgeyi ateşe atacak bu saldırganlıktan derhal vazgeçmelidir" dedi.

Akar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ermenistan bölgeyi ateşe atacak bu saldırganlıktan derhal vazgeçmeli"

"İşgalci Ermenistan ateşkes ihlaliyle Azerbaycan’a saldırmış ve yine bir provokasyon peşinde olduğunu göstermiştir. Kafkasya’da barış ve istikrarın en büyük engeli Ermenistan’ın saldırgan tutumudur ve bölgeyi ateşe atacak bu saldırganlıktan derhal vazgeçmelidir"

"Ermenistan'ın alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz"

"Toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkânlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız. Ermenistan'ın bu alçak saldırısını şiddetle kınıyoruz."
http://www.ankaramasasi.com/haber/197709/milli-savunma-bakani-akar-tum-imknlarimizla-sonuna-kadar-azerbaycan-turku-kardeslerimizin-yanindayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.