Bekir Bozdağ: "Benim her sözüm yargıyı etkiler"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, çocuk gelin skandalına ilişkin açıklama yapmamasına gelen eleştirilere "Ben Adalet Bakanı’yım. Adalet Bakanı her konuda konuşmaz. Benim her sözüm yargıyı etkiler." ifadeleriyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
14 Aralık 2022, Çarşamba - 09:22
 Bekir Bozdağ: "Benim her sözüm yargıyı etkiler"

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.'nin 6 yaşında imam nikâhı ile “evlendirilmesi” ve yıllarca tecavüze uğraması hakkında açıklama yapmadığına yönelik gelen eleştirilere yanıt verdi. 

"Ben Adalet Bakanı’yım. Adalet Bakanı her konuda konuşmaz" diyen Bakan Bozdağ "Hele hele yargıya intikal eden konularda konuşmaz. Bizden görüşülen davalarda tarafgirlik bekleniyor. Benim her sözüm yargıyı etkiler. Şimdi bırakalım yargı görevini yapsın, hukuk işlesin, sonuçta adalet de hak da ortaya çıkacaktır." ifadeleri kullandı.

" Buyursun gelsin çayımı içsin"

Adalet Bakanlığına yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na davetinin geçerli olduğunu belirten Bozdağ "Buyursun gelsin çayımı içsin. Bu mesele dahil adaletle ilgili her konuda konuşalım. Sayın Kılıçdaroğlu isterse bugün gelebilir, isterse yarın gelebilir. Adaletle ilgili ne istiyorsa görüşmeye hazırım. Yaptıklarımızı anlatırım. Önerileri varsa kendisini dinlerim. Ne zaman istiyorsa görüşmeye hazırım” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2001799/bekir-bozdag-benim-her-sozum-yargiyi-etkiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.