Çelik'ten Kılıçdaroğlu-İmamoğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ile ilgili baba-oğul benzetmesi hakkında, "Bir arabesk film izler gibi izliyoruz." dedi.
Onur Çetinkaya
|
22 Aralık 2022, Perşembe - 16:35
Çelik'ten Kılıçdaroğlu-İmamoğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu  toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'deki haftalık grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için 'baba-oğul' benzetmesi yaptı. 

"Arabesk film izler gibi izliyoruz"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ile ilgili baba-oğul benzetmesi hakkında konuşan Çelik, "Biraz arabesk fimlere benzemeye başladı. Vahşet, dehşet, dram hepsi bir arada. Biri onu seviyor, öteki onu seviyor. Apolitik ve garip de bir tablo. Kimin kimi sevdiği, baba-oğul ilişkisi içinde olduğu onları ilgilendirir. Toplumun önüne siyasi projeksiyon olarak koyulması son derece absürt bir tablodur. Bir arabesk film izler gibi izliyoruz." açıklamasında bulundu. 

Sözlerine devam eden Ömer Çelik, "Birileri CHP genel merkezini Saraçhane'ye taşımaya çalıştı. Bir miting çağrısı zaten tabloyu ortaya koydu." ifadesini kullandı.

6 yaşındaki çocuğa istismar 

6 yaşındaki bir çocuğa istismar insanlık dışı bir eylemdir. Asla asla affedilemez diye konuşan AK Parti Sözcüsü, "Bunu kim yaparsa yapsın bunun karşısındayız. Bu suça izin veren, şahit olanlar hesap verecek. Bu konuyu kim örtbas etmişse onun da hesap vermesi gerekir. Bunu ne dinimiz kabul eder ne insanlık kabul eder. Biz son derece güçlü bir tepki verdik ve bu tepkimizin arkasındayız, takipçisiyiz." dedi.

"Yunanistan'ın tavırları gerilimi artırıyor"

Yunanistan'ın attığı adımların  barışa hizmet etmeyen bir tablo olduğunu dile getiren Ömer Çelik, "Yunanistan'ın tavırları gerilimi artırıyor. Müttefiklerimiz Atina'nın şımarıkça yaklaşımlarına destek veriyor." açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2021451/celikten-kilicdaroglu-imamoglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.