Kılıçdaroğlu, "Biz kimseden izin almayız"

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yurtdışı ziyaretleri hakkında, " Amerika’ya ve İngiltere’ye giderken icazet almaya gidiyor dediler. Biz Kuvayı Milliyeciyiz biz kimseden izin almayız” dedi.
Onur Çetinkaya
|
26 Aralık 2022, Pazartesi - 13:33
Kılıçdaroğlu, "Biz kimseden izin almayız"

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği "Milli Birlik ve Beraberlik" program düzenlendi. Programa Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldı.

Kılıçdaroğlu, birlik olmanın önemine değindiği konuşmasında “Bir olacağız beraber olacağız. Vatan ve bayrak bizim kırmızı çizgimizdir. Vatanı ve bayrağı ile sorunu olmayan herkes bizim kardeşimizdir. Herkesin düşüncesine ve kimliğine saygı duyarız ama vatanımız ve bayrağımız için yeri geldiğinde canımızı vermeye hazırız." diye konuştu.

"Öncelikli hedefimiz demokrasi"

Demokrasinin önemine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Öncelikli hedefimiz demokrasi. Demokrasilerde hiçbir güç denetimsiz değildir. Ama dünyada bütün yetkiler tek kişiye devredilemez. Bizim tarihimizde de yoktur. Bir kişi olarak görülür ama orada da Aksakallılar vardır" ifadelerini kullandı.

"Biz kimseden izin almayız"

Bilginin önemine dikkat çeken ve yurtdışı ziyaretlerini bunun için yaptığını söyleyen CHP lideri,"21. Yüzyıl bilgi çağıdır. Bilgide ne kadar öndeyseniz dünyada da o kadar öndesiniz demektir. Biz bunun farkında olmazsak ülkemizi büyütemeyiz. Hepiniz cep telefonu kullanıyorsunuz ve hiçbirisi bizim üretimimiz değil. Biz katma değeri yüksek ürün üreten firmaların pazarı konumundayız. Amerika’ya ve İngiltere’ye giderken icazet almaya gidiyor dediler. Biz Kuvayı Milliyeciyiz biz kimseden izin almayız" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2025887/kilicdaroglu-biz-kimseden-izin-almayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.