Engin Özkoç: "Sık sık görüşüyorlar"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç ,Kemal Kılıçdaroğlu'yla Meral Akşener arasındaki sürpriz görüşmeye ilişkin "Sık sık görüşüyorlar, bazen bir araya geliyorlar. Görüştükleri konu ne diye merak ediliyorsa, Türkiye'nin ne sorunu varsa tek tek görüşüyorlar." diye konuştu.
Ankara Masası
|
27 Aralık 2022, Salı - 17:11
 Engin Özkoç: "Sık sık görüşüyorlar"

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün basına yansıyan ama yer ve zaman bilgisi netleşmeyen Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesiyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Meclis'te yaptığı açıklamada Özkoç, "Sık sık görüşüyorlar, bazen bir araya geliyorlar. Görüştükleri konu ne diye merak ediliyorsa, Türkiye'nin ne sorunu varsa tek tek görüşüyorlar. Beraber ne açıklayacaklarını söyledikleri ve kurdukları komisyonlarda biten konular var. Yeri ve zamanı geldiğinde bunları görüşüyorlar. Gelişen, gelişmekte olan konuları görüşüyorlar. Biz böyle bir açıklama yapmadık. Açıklamayı yapan yeri ve zamanını da açıklar diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Biz milletimize güveniyoruz"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘İstanbul’da seçim yapalım’ çağrısının sorulması üzerine Özkoç, "Kim eleştirir, niye eleştirir bilmem ama bizim milletten korkumuz yok. Biz milletimize güveniyoruz. Ekrem İmamoğlu iki kere güvendi. Haklı çıktı, millet arkasında durdu. Tüm siyasi partilerden bütün vatandaşlarımız bu haksızlığa karşı ‘hayır’ dediler. Ekrem İmamoğlu davasıyla ilgili AKP ve MHP’li seçmenlere soruldu. Ciddi bir çoğunluk, ‘bu haksızlıktır’ dedi. Bizim milletimiz vicdanının sesini dinler. Bizim milletimiz haksızlığa karşı ‘dur’ demesini bilir" yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2027354/engin-ozkoc-sik-sik-gorusuyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.