Sinan Ateş cinayetinde bir isim daha yakalandı

Ankara'da 30 Aralık tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde motosikleti kullanan kişi de yakalanırken gözaltı sayısı 11'e yükseldi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ocak 2023, Salı - 11:17
Sinan Ateş cinayetinde bir isim daha yakalandı


Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık Cuma günü Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.,

Olay sonrası harekete geçen Ankara Asayiş şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin motosikletli iki saldırgan tarafından gerçekleştirdiğini belirledi. Yapılan çalışmalarda saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen motosikletli 2 saldırganın yer aldığı fotoğraf karesi bir vatandaş tarafından polise gönderildi. Fotoğrafta, motosikleti kullanan zanlının kasklı, silahı kullanan zanlının ise kasksız ve kapüşonlu olduğu görüldü. Bu fotoğraf karesi operasyonel birimlere dağıtıldı.

Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma titizlikle devam ederken, polisin saldırganlardan motosikleti kullanan ismi de yakalamasıyla gözaltı sayısı 11'e yükseldi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2041443/sinan-ates-cinayetinde-bir-isim-daha-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.