Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘ücretsiz elektrik’ yanıtı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de güneş santrali açılışında konuştu. Şanlıurfa'da çiftçilere verdiği 'bedava elektrik' sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Erdoğan'ın unuttuğu bir şey var ben hesap uzmanıyım." dedi.
Onur Çetinkaya
|
13 Ocak 2023, Cuma - 12:37
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘ücretsiz elektrik’ yanıtı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de güneş santrali açılışına katıldı.

Konuşması sırasında çiftçilerin sorunlarına değinen Kılıçdaroğlu, Çiftçiye ücretsiz elektrik vaadini yineleyerek, doğru hesap çalışmalarıyla bunun mümkün olduğunu anlattı.

Sözlerini sürdüren Kılıçdaroğlu,"  Hadi gübreyi mazotu anladım dışarıdan geliyor da, Allah'ın güneşi bedava. Neden bu kadar pahalıya elektrik tüketiyor?" ifadelerini kullandı.

"Erdoğan'ın unuttuğu bir şey var, ben hesap uzmanıyım"

Şanlıurfa'da çiftçilere verdiği 'bedava elektrik' sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştiride bulundu.

Yerel yönetimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı bize verin, Şanlıurfalı çiftçilerin tamamına elektriği ücretsiz vereceğiz sözüne Erdoğan'ın   'Elinden tutan mı var?' sözüne yanıt verdi. 

CHP lideri,"Elimden tutan yok, engel çıkaranlar var. Ama herkes şunu bilsin, Kılıçdaroğlu yani Bay Kemal şikayet etmez. O’nun görevi bütün engelleri aşıp, amaca ulaşmak” şeklinde konuştu.

Konuşmasında, Erdoğan’ın unuttuğu bir şey var diye Kılıçdaroğlu," Erdoğan, Bay Kemal’in hesap uzmanı olduğunu bilmiyor. Ben hesap uzmanıyım" ifadesini kullandı. Son olarak Kemal Kılıçdaroğlu, "Çiftçi zarar ederse, onu toprağa küstürürseniz olmaz. Çiftçiyi küstürürsek hepimiz kaybederiz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2056585/kilicdaroglundan-erdogana-ucretsiz-elektrik-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.