Mehmet Şimşek'ten Sözcü gazetesine yalanlama

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sözcü gazetesinde yer alan siyasete geri dönmeyeceği ve iktidara yönelik eleştiriler içeren habere ilişkin , "Şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür" dedi.
Ankara Masası
|
16 Ocak 2023, Pazartesi - 15:00
 Mehmet Şimşek'ten Sözcü gazetesine yalanlama

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sözcü gazetesinde yer alan yakın çevresine söylediği iddia edilen sözlere yer verilen haberi sosyal medya hesabı Twitter'dan yayınladığı mesajla yalanladı. 

Şimşek, "Bugün Sözcü Gazetesi kaynaklı çeşitli platformlarda şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür. Seçim atmosferine girilen şu ortamda aziz milletimizden istirhamım, doğrudan şahsımdan duymadığınız hiçbir habere lütfen itibar etmeyiniz. Saygılarımla" paylaşımında bulundu.

Haberde ne yazıyordu?

Şimşek'in yakın çevresine enflasyon ve ekonominin başına geçeceği iddialarına ilişkin "Sürekli para basılıyor, halen de basılacak gibi görünüyor. Böyle enflasyon mu düşer? BİM'e, A-101‘e baskı yapmakla, ‘Fiyatları indirin, zam yapmayın' demekle enflasyon düşmez. Bildiğim bir marketin kar marjı sadece yüzde 4. Nereye kadar ‘Zam yapmayın' diyebilirsiniz. Dönmem. Ancak bana bir görev verilse bile (Erdoğan'ı kastediyor) bana bırakmaz, bırakamaz. O yüzden dönmemin bir anlamı olmaz." dediği iddia edilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061151/mehmet-simsekten-sozcu-gazetesine-yalanlama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.