EGO'dan yarı yıl tatilinde sefer düzenlemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, okulların yarı yıl tatiline girmesinin ardından EGO seferlerine yeni bir düzenleme yapacaklarını duyurdu.
Ankara Masası
|
18 Ocak 2023, Çarşamba - 12:19
EGO'dan yarı yıl tatilinde sefer düzenlemesi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarının 23 Ocak-03 Şubat 2023 tarihleri arasında “Yarı Yıl Tatili”ne girmesiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi de toplu ulaşım seferlerinde düzenlemeye gitti.

Yeni düzenlemeyi de paylaşan EGO, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

Kuruluşumuz EGO Genel Müdürlüğünce verilen toplu taşımacılık hizmetinde faaliyet gösteren hat ve güzergâhlarımızda (Otobüs, Metro, ANKARAY) 23 Ocak -03 Şubat 2023 tarihleri arasındaki servis saatleri yeniden düzenlenmiştir.

23 Ocak 2023 Pazartesi gününden, 03 Şubat 2023 Cuma (dahil) gününe kadar EGO Genel Müdürlüğü otobüsleri ile 391 adet güzergâhta hafta içinde günlük, ortalama 9.244 adet servisle hizmet verilecektir. Metro ve ANKARAY işletmeleri de ‘’Yarıyıl Tatil Servis Programı’’ uygulamasıyla hizmet verecektir .  

Ayrıca, toplu taşıma hizmetlerinde Kuruluşumuz saha denetim sorumluları ile Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezlerince anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için derhal ilave otobüs ve tren servisleri verilecektir.

EGO otobüslerinin güncel hareket saatleri ve güzergâhlarına EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve Kuruluşumuz internet sitesinde (www.ego.gov.tr) ... İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi” bölümünden ulaşılabilir.

İşte servis saatleri:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061674/egodan-yari-yil-tatilinde-sefer-duzenlemesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.