Genç kız doğum gününde hayata veda etti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, kontrolden çıkarak dereye uçan otomobildeki 23 yaşındaki Ceren Ceylan ile 27 yaşındaki Öykü Kasımoğlu hayatını kaybetti. Alkollü sürücü Mustafa Besleme gözaltına alındı. Araçtakilerin, Ceren Ceylan'ın doğum günü kutlamasından döndükleri öğrenildi.
Ersin Küçükbarak
|
30 Ocak 2023, Pazartesi - 11:29
Genç kız doğum gününde hayata veda etti

Marmaris'teki kaza, önceki gece, saat 01.30 sıralarında, Sarıana Mahallesi Azmak Deresi yolunda meydana geldi.

Yat Limanı'ndaki restoranda Ceren Ceylan'ın (23) doğum gününü kutlayan gruptakiler dönüş için Mustafa Besleme'nin (29) kullandığı otomobile bindi.

Otomobil, restoranın 30 metre ilerisinde kontrolden çıkarak dereye uçtu.

Araçtan çıkmayı başaran sürücü Mustafa Besleme(29)  ile yanındaki Samet Canpolat (30), içeride Ceren Ceylan(23) ile Öykü Kasımoğlu'nun (27) olduğunu söyledi.

Çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbarla gelen ekipler, yardım edenlerle birlikte araçtaki 2 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Baygın halde araçtan çıkarılan Ceylan ile Kasımoğlu, sağlık ekiplerince özel hastaneye kaldırıldı. Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Polis ekipleri ise sürücü Mustafa Besleme'yi gözaltına aldı. Besleme'nin 3.79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064868/genc-kiz-dogum-gununde-hayata-veda-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.