Eşini öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden koca adliyeye sevk edildi

Denizli'de yaklaşık 6 aydır kayıp olan 1 çocuk annesi eşini çuvala koyup iş yerinin yanındaki araziye gömen koca, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Ersin Küçükbarak
|
31 Ocak 2023, Salı - 16:24
 Eşini öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden koca adliyeye sevk edildi


Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi’nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ ile eşi Mithat Kocadağ arasında yasak aşk iddiası yüzünden tartışma çıktı. 

Tartışma yaşanan 18 Ağustos 2022 gecesinden sonra Mine Kocadağ'dan haber alınamadı.

Aramalar da sonuç vermedi.

Mithat Kocadağ eşini öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.

Cesedi çuvala koyup gömmüş

Kocadağ, "Gece saat 03.00’da mutfakta tartıştıktan sonra ittirince yere düştü. Kafasını vurdu ve öldü. Saat 05.00’a kadar yaklaşık 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım. Mine’nin yüzünü havluyla sildim. Mutfaktan, banyoya götürdüm. Banyoda son kez karıma sarıldım, öptüm. Daha sonra yatak odasındaki bazanın altına sakladım cesedi. Sabah saatlerinde duş aldım ve işe gittim. Cesedi bazanın altında 2 gün boyunca kaldı. Bazanın altından cesedi çıkardım çarşafa sardıktan sonra çuvala koydum, o şekilde taşıdım. Kardeşimin aracına koydum, cesedi ilk önce köye götürmek istedim ama daha sonra çalıştığım yere götürdüm. Saat 06.00’da otelin yakınına gömdüm. Cesedi el arabasıyla taşıdım, sera olan yerin yakınına gömdüm. Üzerine biraz toprak attım" dedi.

Gömdüğü yeri tarif etti

Mithat Kocadağ canlı yayında ekiplere genç kadını gömdüğü yeri de tarif etti. Ekipler yer gösterme sonrası tarif edilen bölgede talihsiz annenin cesedini çuval içinde buldu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından Mine Kocadağ'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Mithat Kocadağ da itirafın ardından canlı yayında ekipler tarafından gözaltına alındı. İstanbul’dan Denizli’ye getirilen Mithat Kocadağ, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Kocadağ sevk sırasında kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065175/esini-oldurdugunu-canli-yayinda-itiraf-eden-koca-adliyeye-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.