İmamoğlu'ndan kar uyarısı

İBB Başkanı İmamoğlu, "Çok sert bir fırtına ve beraberinde kuvvetli bir kar yağışı bekleniyor. Baştan söyleyelim mümkün olduğu kadarıyla dışarıya çıkılmaması, mümkünse bir yolculuk yapılacaksa toplu taşımanın kullanılması önemlidir" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
05 Şubat 2023, Pazar - 12:27
İmamoğlu'ndan kar uyarısı


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da beklenen kar yağışı ile ilgili değerlendirme yaptı.

İmamoğlu, "Bugün yağmurla karışık kar ile başladı. İlerleyen saatlerde bunun kara dönüşeceği noktalar oldukça fazla var. Bugün özellikle öğleden sonra başlamak üzere gece boyunca devam edecek olan fırtına en önemli başlık. Meteoroloji raporlarında öngörü 60 ila 90 kilometre. Çok sert bir fırtına. Fırtınayla birlikte kuvvetli bir kar yağışı da bekleniyor. Soğuk hava dalgasının etkisi fırtınayla birlikte artacak. -7'lere kadar hissedilmesi bekleniyor" açıklamasında bulundu.

"Mümkün olduğunca dışarıya çıkılmaması gerek"

Bu hava koşullarında dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, "Yolculuklarını ona göre planlaması lazım. Baştan söyleyelim mümkün olduğu kadarıyla dışarıya çıkılmaması, mümkünse bir yolculuk yapılacaksa toplu taşımanın kullanılması önemlidir. Meteoroloji perşembe gününe kadar etkili bir yağış dalgası içerisinde olacağımızı söylüyor" şeklinde konuştu.

İmamoğlu,  yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2066300/imamoglundan-kar-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.