Karamollaoğlu'ndan Bahçeli ve Çelik'e not yanıtı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin deprem sonrası 'not ediyoruz' sözlerine yanıt verdi. Karamollaoğlu, "Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık" diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
22 Şubat 2023, Çarşamba - 16:13
Karamollaoğlu'ndan Bahçeli ve Çelik'e not yanıtı

11 ilde yıkıma neden olan depremin ardından bölgedeki eksiklikler nedeniyle iktidar eleştirilerin hedefi haline geldi.

Başta ana muhalefet ve millet ittifakı cephesi bölgede yardım ve enkaz çalışmalarının eksikliğini dile getirerek yaşananlara tepki gösterdi.

Çelik ve Bahçeli'den 'not' cevabı 

Deprem sonrası eleştirilere yanıt veren  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaların parçası olmadık. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere söylenen sözleri şimdilik not ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Depremden menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir" şeklinde konuştu.

"Hodri meydan! Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık"

Deprem sonrası diyaloğa neden olan 'not' tartışmasına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'da katıldı. 

İktidarı not sözüyle eleştiren Karamaollaoğlu, "Uzmanların dile getirdiklerini not almayanlar, yapılacak hazırlıkların defterini tutmayanlar; elbette ancak bunları not alır! Hodri meydan! Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık, defterimizi tutuyoruz!" açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2070969/karamollaoglundan-bahceli-ve-celike-not-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.