Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açıldı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin canlı bağlantıyla katıldığı “Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü”nün açılış töreni gerçekleştirildi. Seyhan Nehri'nin ayırdığı Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan köprü için düzenlenen törene, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlüt Peker
|
28 Nisan 2023, Cuma - 18:40
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açıldı

Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adana'yı parlatacak, yukarıya taşıyacak, gözde şehirlerden biri yapacak her türlü yatırıma destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da, "(Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü) İstanbul'da olduğu gibi Adana'da da CHP zihniyeti devreye girdi, köprüyü yarım bıraktılar. CHP'ye güvenen yolda kalır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı yine güçlü şekilde cumhurbaşkanı seçtiğimiz gibi sandıklardan AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı en güçlü şekilde çıkaracağız" şeklinde konuştu.

Köprünün açılış törenine canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Türkiye’ye zamandan ve akaryakıttan senede 286 milyon TL tasarruf ettireceğini, karbon salınımını 4.000 tondan fazla azaltacağını belirtti.

Törene canlı bağlantı yoluyla katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Adana'nın iki yakasının bir araya geldiğini, kültürel bağın kuvvetlendiğini, ticari hayatın canlandığını, doğu ile batı arasında önemli bir bağ kurulduğunu bildirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080369/adana-15-temmuz-sehitler-koprusu-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.