Enkazdan 248. saatte kurtarılan Aleyna Ölmez konuştu

Depremde yıkılan evlerinin enkazından 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim” dedi.
Zeliha Demirci
|
22 Şubat 2023, Çarşamba - 19:03
Enkazdan 248. saatte kurtarılan Aleyna Ölmez konuştu

6 Şubat 2023 gecesi, 11 ili etkileyen Kahramanmaraş depreminin ardından 248. saatte enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez ambulans uçak ile Ankara’ya getirilmişti.

Tedavisine Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde devam eden, Aleyna Ölmez enkaz altında yaşadıklarını ve hislerini paylaştı. Sürecin zor geçtiğini anlatan Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim. Vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız da ziyarete geldi. Çok güzel bir histi. İyi ve gururlu hissettim. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman de duygularını, “Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz. Allah ömrünü uzun etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın tekrar ziyaret edelim. Allah dua eden herkesten razı olsun” şeklinde paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071005/enkazdan-248-saatte-kurtarilan-aleyna-olmez-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.