Kayserispor: Kirli siyaset ve zilletin farkındayız

Kayserispor Kulübü; dün Fenerbahçe, bugün ise Beşiktaş taraftarları tarafından tribünlerden atılan "Hükümet istifa" sloganlarıyla ilgili açıklama yaptı. Kayserispor Kulübü'nün açıklamasında "Kayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır" denildi.
Mevlüt Peker
|
27 Şubat 2023, Pazartesi - 00:17
Kayserispor: Kirli siyaset ve zilletin farkındayız

Cumartesi günü Süper Lig'deki Fenerbahçe-Konyaspor maçı öncesi Fenerbahçe taraftarları, "Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan" tezahüratında bulunmuş, maç sırasında ise "Hükümet istifa" sloganları atmıştı.

Pazar günü İstanbul'da Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ın tribünlerinden de "Hükümet istifa" sloganları yükselmişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a tepki göstererek, maçların “seyircisiz veya gerekli tedbirler alınarak oynanmasını" istemişti. Pazar akşam saatlerinde MHP'den yapılan açıklamada ise Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş JK üyeliğinden istifa ettiği duyurulmuştu.

Pazar akşamı her iki kulübe ilk tepki Konyaspor'dan gelmiş, kulübün yazılı açıklamasında "Selçuklu Dar-ül Mülkü Konya, büyük Konyaspor camiası ve taraftarı dün, bugün ve yarın daima devletimizin yanındadır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde depremzede kardeşlerimizin yaralarını saran devletimizin ve milletimizin acısını acısı bilen 85 milyon büyük Türkiye ailesinin tarafındayız. Yas gününde yas tutmak yerine, çirkin bir siyasete payanda olanları en şiddetli şekilde kınadığımızı tarih ve millet huzurunda beyan ederiz." denilmişti.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor da bir yazılı açıklama yaparak devletin ve milletin yanında olduklarını ilan etti. Kayserispor Kulübünün açıklamasında şuyle denildi:

"Kayserispor Kulübü ve eKayserispor camiası sonuna kadar devletinin ve milletinin yanındadır. İçinde olduğumuz şu felaket günlerinde milletimizin acısını yürekten paylaşırken bu acıyı vesile yaparak tribünlerde yapılmaya çalışılan kirli siyaset ve zilletin farkında olduğumuzu ve bunu kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071701/kayserispor-kirli-siyaset-ve-zilletin-farkindayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.