Alperenler’e “üst düzey” motivasyon

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, deprem bölgesine beraber yaptıkları ziyarette Alperen Ocakları’nın arama kurtarma ekipleriyle de görüştüler.
Mevlüt Peker
|
28 Şubat 2023, Salı - 22:12
Alperenler’e “üst düzey” motivasyon

7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşlar ve sarsıntılar sonrası bölgeye intikal ederek 24 saat kesintisiz arama kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan ekipler, devletin üst düzey ziyareti ile moral kazandılar.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki Cumhur İttifakı ortakları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici ile deprem bölgesine giderek çalışmaları yerinde inceledi. Cumhur İttifakı'nın liderleri afetzedelerin barınma ve diğer ihtiyaçlarındaki durumu yerinde görürken, depremzedelerle de buluşarak taleplerini dinledi, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Destici, deprem bölgesi Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Afşin ilçelerindeki incelemeleri esnasında depremin ilk günü bölgeye intikal eden ve 3 hafta boyunca aralıksız arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılan Alperen Ocakları Vakfı Başkanı Samet Bağcı ve Alperen Ocakları bünyesinde kurulu arama kurtarma ekibiyle de görüşerek, çalışmalara ilişkin bilgiler aldılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2072123/alperenlere-ust-duzey-motivasyon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.