CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı Ankara Masası’na konuk oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara il Başkanı Ali Hikmet Akıllı 9 Mart Perşembe günü saat 15.00’te Ankara Masası Arka Plan programına konuk olacak.
Ersin Küçükbarak
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 17:19
 CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı Ankara Masası’na konuk oluyor

CHP Ankara il Başkanı Ali Hikmet Akıllı Ankara Masası’na konuk oluyor.Ali Hikmet Akıllı, “Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını Ankara örgütü ve parti tabanı nasıl karşıladı? Millet İttifakı tavanda uzlaşma sağladı ama bu tabana yansır mı? Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığını isteyenler bulunan çözümü benimsedi mi? Yavaş’ı seçim sürecinde sahada daha sık görecek miyiz? Millet İttifakı’nda yaşanan kriz, CHP’nin ya da ittifakın Ankara’daki oylarında bir kayba yol açar mı? Yerel seçimlerde mecliste grup kurmaları için İYİ Parti’ye geçen CHP’li üyeler çıkan krizin ardından İYİ Parti’den istifa etmişlerdi. O üyeler tekrar İYİ Parti’ye dönecek mi? Millet İttifakı Ankara il Başkanlarını da bir altılı masa etrafında görecek miyiz? Ankara’daki seçim çalışmalarında Millet İttifakı bileşenleri ortak kampanya yürütecek mi?” sorularına ve fazlasına yanıt verecek.
Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın sunacağı program, 9 Mart Perşembe günü Ankara Masası sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074439/chp-ankara-il-baskani-ali-hikmet-akilli-ankara-masasina-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.