Ömer, ailesi için yeni bir işe adım atıyor! Kardeşlerim, cumartesi akşamı günü ATV'de!

Başrollerinde Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun , Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Recep Usta'nın yer aldığı Kardeşlerim dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle cumartesi akşamı ATV'de!
Ecem Çetin
|
10 Mart 2023, Cuma - 16:51
Ömer, ailesi için yeni bir işe adım atıyor! Kardeşlerim, cumartesi akşamı günü ATV'de!

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin kalplere dokunan sıcacık hikâyesini anlatan "Kardeşlerim" yeni bölümüyle, cumartesi akşamı ATV'de ekrana gelecek . 

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor. 

81. bölümde neler yaşanacak?

Eren ailesi, çaresiz bir halde yuvalarını terk edip, başlarını sokacak bir yer aramak durumunda kalırken, Ayla’nın yaptığı vicdansızlıktan geri dönmeye hiç niyeti yoktur. Akif, kendini Nebahat’e affettirmek için çabalarken, evsiz kalan Ömerler, para kazanabilmek için tüm dostlarıyla birlikte yepyeni bir işe girişirler. Ailesinin yaşadıklarına bir çözüm bulamamanın çaresizliği içinde iyice ezilen Orhan ise, tüm ailesini şoke edecek bir karar almak durumunda kalır.

Yeni bölüm tanıtımına, https://www.atv.com.tr/kardesl... linkinden ulaşabilirsiniz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074680/omer-ailesi-icin-yeni-bir-ise-adim-atiyor-kardeslerim-cumartesi-aksami-gunu-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.