Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izle: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazkonusu ve oyuncuları

Çakırbeyli, mafya dünyasında adil, mert, güvenilir olarak anılmaktadır. Devletin gözlemine takılan Hızır, gayrı meşru faaliyetleri yürütmek ve kontrol etmek için teklif almıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında tüm merak edilenler bu yazımızda...
Büşra Ünal
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 13:45
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izle: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmazkonusu ve oyuncuları

Hızır Çakırbeyli, yeraltı dünyasına çocuk yaşlarda girmiş, dünyanın tepesine doğru tırmanmıştır. Haksızlığa boyun eğmemiş, her türlü adaletsizliğe başkaldırmıştır. 

Gün geçtikçe zenginleşecek, zenginleştikçe bu haksızlıkların kaynağı olacak.

Hızır Çakırbeyli, aynı zamanda sevda adamıdır. Sevmekten ve sevilmekten hiç kaçmaz. 

Hızır Çakırbeyli için aile, evlat, yeğen, kardeş hepsi birdir. Hepsi için canını feda eder, canından üstün tutar, onlara fedakar bir baba olmuştur. 

Aynı zaman da çevresine karşı sırdaş vefakar dosttur. 

Vazgeçilmez ağabey, reistir. Adildir, cömerttir. 

Bu özellikleri onu yeraltı dünyasında yükseltir. Artık sözüne güvenilen kendisiyle iş yapılan adam haline gelmiştir. Ama bir yerde devletin radarına takılır. 

Devlet, gayri meşru faaliyetleri yürütmek ve kontrol etmek için onu seçer. 

Bu Çakırbeyli'ye en büyük sensin demek gibi bir şeydir. 

Dizinin senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener kaleme almış, yönetmenliğini Onur TanZübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan yapmıştır.  

Dizinin türü;  aksiyonsuç ve dram'dır. 

Dizi çok sevildi ve ilgiyle izlendi. Dizi 4. Mersin Altın Palmiye Ödülleri'nde ve Moon Life Dergisi Ödülleri'nde Yılın En İyi Dizisi ödülünü kazandı. 


EDHO'nun oyuncu kadrosunda kimler var? 


EDHO kaç bölüm, Kaç sezon, ne zaman yayınlandı?

Dizinin ilk bölümü 8 Eylül 2015 tarihinde yayımlanmıştır.   Toplam 6 sezondan oluşan dizi, 15 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 199. bölümü ile sezon finali yaparak son kez ekranlara çıkmış, 2021'in Ekim ayında atv ve dizi ekibinin anlaşamaması sebebiyle yayından kaldırılmıştır.


EDHO nerede çekildi? 

Dizinin en önemli sahnelerinin çekildiği yer olan Hızır Çakırbeyli’nin evi, İstanbul’da Sarıyer’e bağlı Zekeriyaköy’dedir. 
Dizide tüm ciddi kararların alındığı ve izleyicilerini heyecanla ekrana kitleyen masa sahneleri İstanbul Üsküdar’da Hababam Sınıfı Müzesi Adile Sultan Kasrı’nda çekiliyor.
Gizli görüşme ve toplantıların gerçekleştiği, çatışmaların yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz galerisi Atatürk mahallesi Bilgi sokak Ataşehir/İstanbul (Brandium AVM Karşısı) adresinde bulunuyor.

EDHO izle 

Dizinin tüm bölümleri için tıkla;

https://www.atv.com.tr/eskiya-...


İyi Seyirler:)

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074970/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-dizisi-izle-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmazkonusu-ve-oyunculari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.