Fi izle: Fi, konusu ve oyuncuları

Geçtiğimiz yıllarda izleyici karşısına çıkan Fi dizisi, Türk televizyon tarihine büyük bir iz bıraktı. Bizde sizler için dizinin merak edilenlerini derledik.
Ecem Çetin
|
14 Mart 2023, Salı - 17:00
Fi izle: Fi, konusu ve oyuncuları

Azra Kohen'in yazdığı Fi, Çi ve Pi kitaplarından uyarlanan Fi, oynadığı dönemde  izleyici tarafından çok beğenildi. 

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle fırtınalar estiren dizinin merak edilenlerini sizler içi derledik. 

Yapımcılığı Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Mert Baykal oturuyor. Diziyi, Nükhet Bıçakçı kaleme alıyor.

Fi'nin oyuncu kadrosunda kimler var?  

Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Osman Sonant, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Özge Özpirinçi, Hivda Zizan Alp, Yasemin Aşşem, Tülay Günal, Nehir Erdoğan, Merve Çağıran, Ferhan Şensoy, Nur Fettahoğlu, Nesrin Cavadzade, Teoman Kumbaracıbaşı, Songül Öden, Belçim Bilgin, Ece Dizdar, Defne Kayalar, Efecan Şenolsun ve daha birçok isim yer almıştır. 

Fi kaç sezon?

Dizi, iki sezondur. 

Fi, kaç bölüm? 

Dijital bir platformda izleyici karşına çıkan dizi, toplamda 22 bölümdür. 31 Mart 2017 - 16 Haziran 2017 tarihleri arasında yayınlanan ilk sezonunda 12 bölüm,9 Kasım 2017- 9 Mart 2018'de yayınlanan ikinci sezonunda 10 yayınlanmıştır. 

Fi, ne zaman yayınlandı?

31 Mart 2017 tarihinde ilk bölümü yayınlanan dizi, 9 Mart 2018'de yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine veda etmiştir. 

Fi, nerede çekildi? 

İstanbul’un Çekmeköy semti, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Bomonti kampüsü, Etiler’deki Le Meridien Otel, Beyoğlu’ndaki Grand Pera, İtalya ve Roma, Beyoğlu’nda Garaj, Maslak Uniq Hall

Fi, konusu ne? 

Ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve en çok izlenen televizyon programının sunucusu olan Can Manay’ın normal bir hayatı vardır. Manay, Duru ile tanışır ve ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar.

Fi izle

Diziyi merak edenler ve yeniden izlemek isteyenler, https://www.showtv.com.tr/dizi... https://puhutv.com/fi-detay linklerinden ulaşabilirsiniz. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075161/fi-izle-fi-konusu-ve-oyunculari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.