Sağanak yağmur altında soluksuz kavga ettiler

Gerçek anlamda sudan sebepten çıkan tartışma, komşuların sağanak yağmur altında birbirleriyle dakikalarca kavga etmesine neden oldu.
Mevlüt Peker
|
15 Mart 2023, Çarşamba - 19:10
Sağanak yağmur altında soluksuz kavga ettiler

Elazığ’da bir duvarda yaşanan su sızıntısı nedeniyle komşular arasında çıkan tartışma, sağanak yağmur altında şiddetli bir kavgaya dönüştü. Çaydaçıra Mahallesi Polis Oral Ergin Sokak'ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki tartışma sokakta devam etti ve iki grup arasında dakikalarca süren şiddetli bir kavga yaşandı. Yağmurun şiddetinin artmasıyla birlikte kavga daha da şiddetlendi. Olayın etrafındaki vatandaşlar, cep telefonu kameraları ile kavganın an be an kaydını aldılar.

Kavgada, iki kişi hafif şekilde yaralandı ve olayın haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi ve tedavi altına alındılar. Kavga sırasında, su sızıntısı nedeniyle oluşan maddi hasar da gözlemlendi.

Olayın ardından, polis ekipleri kavgaya karışan tarafları ifadelerini almak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor. Her iki tarafın da barışçıl yollarla sorunu çözmesi, benzer olayların yaşanmaması için önemli bir adım olarak görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075319/saganak-yagmur-altinda-soluksuz-kavga-ettiler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.