Sinan Ateş'in ailesinden yeni açıklama

Geçen yıl Aralık ayında Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş "İnsanlık dışı suikastin aydınlatılması hususunda devletimize olan güvenimizi yeniden vurgulamak istiyoruz." açıklamasında bulundu.
Ankara Masası
|
20 Mart 2023, Pazartesi - 13:39
Sinan Ateş'in ailesinden yeni açıklama

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş ile arkadaşı Selman Bozkurt, geçen yıl 30 Aralık günü Çankaya’da motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, iki çocuk babası Ateş hayatını kaybetti.

 Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, bugün sosyal medya hesabından yürütülen soruşturmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ateş "İnsanlık dışı suikastin aydınlatılması hususunda devletimize olan güvenimizi yeniden vurgulamak istiyoruz. Devletin dininin adalet olduğuna davanın seyrini yalnızca bilgi, belge ve delilerin belirleyeceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni bir karar aldıklarını aktaran Ayşe Ateş "Vicdanları yaralan bu alçak suikastin ucu kime dokunursa dokunsun aydınlatılması için siyasi partilerin haklı davamızda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sesimiz olmaya devam etmesinin arzu etmekle birlikte davanın sağlıklı ilerleyebilmesi adına aile olarak siyasetin içinde yer almak yerine siyaseti siyasetçilere bırakmak gerektiği hususunda bir karar almış bulunuyoruz." açıklamasında bulundu.

İşte o açıklamanın tamamı:

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075832/sinan-atesin-ailesinden-yeni-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.