Faruk Köylüoğlu: ''Bizim hedefimiz belli, Ankara'da birinci parti olacağız''

Ankara'da kampanya sürecinde Mansur Yavaş'la beraber çalışacaklarını ifade eden Faruk Köylüoğlu, Yavaş'ın hayırlı olsun ziyaretinde 'Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur' dediğini söyledi.
Ecem Çetin
|
21 Mart 2023, Salı - 12:26
Faruk Köylüoğlu: ''Bizim hedefimiz belli, Ankara'da birinci parti olacağız''

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, gazetecilerle bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

29 Ocak'ta Ankara İl Başkanı olduğunu ifade eden Köylüoğlu, karışık bir süreç olduğunu ve kongre sürecinde biraz git gelli bir dönem yaşandığını aktardı. 

6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketine ilişkin konuşan Köylüoğlu, "Meral Akşener, bizi çok güzel yönlendirerek, talimatlar vererek harekete geçirdi. Ve biz ilk gün gece 7 tane tırı Ankara'dan deprem bölgelerine sevk ettik. 30. saatte bizim yardım malzemelerimiz deprem bölgesindeydi. AFAD, 60. saatte oradaydı." dedi. 

"Bir takım kuruluşların insanların elinde ne hale geldiğini gördük"

Köylüoğlu "Tabi çok ciddi bir felaket orada ki. O deprem felaketini biz orada gördük. Ama bir gördüğümüz bir şey daha var.  Asrın rezaletini de gördük. Yetersiz, donanımsız , beceriksizliği, bir takım kuruluşların insanların elinde ne hale geldiğini gördük. Yardım yapma kuruluşu olan kuruluşların  çadır sattığını, yetersiz kaldığını yaşadık. " ifadelerini kullandı. 

Faruk Köylüoğlu, donanımlı, liyakatli kadroların olması gerektiğini söyledi.  

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na teşekkür 

"İyi ki  ittifak yapmış, ABB başkanı ve İBB başkasını seçtirmişiz." diyen Köylüoğlu, deprem bölgesinde iki belediye başkanın çok ciddi çalışmalar yaptığını aktardı. Vatandaşların, ittifak belediyelerinin faydasını hissettiğini belirten  Faruk Köylüoğlu, hizmetlerinden dolayı ABB Başkanı ve İBB Başkanına teşekkürlerini iletti. 

"Devlet, yardımlara, sosyal hizmetlere el koymalı, yapmalı"

Deprem bölgesinde bir çok noktada destek hizmetleri oluşturduklarını ifade eden İYİ Parti Ankara İl Başkanı," Biz yarınlara ve hizmetlere devam ediyoruz. Elimizden geldiği kadar ama ben bunun çok sürdürülebilirliğine inanmıyorum.  Bu devletin işi olmalı.  Devlet, yardımlara, sosyal hizmetlere el koymalı, yapmalı. "

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, konuşmasının  ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Mansur Yavaş, 'Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur’ dedi"

Faruk Köylüoğlu, Ankara Masası'nın "Kampanya sürecinde ABB Başkanı Mansur Yavaş ile ortak hareket edecek misiniz?" Sorusuna şu cevabı verdi; 

"Bizim Mansur Bey’le dostluğumuz söz konusu o ayrı, hemşehrimiz. Kazandığı belediye başkanlığı sürecinde de partimizin çok ciddi hizmetleri ve destekleri oldu. Hatta biz, ilk etapta cumhurbaşkanı adayı bile olabilir diye söylemiştik. Kendisini her yere layık görüyoruz. Tabii birlikte çalışacağız, Ankara’da özellikle çalışacağız. Kendisi bize hayırlı olsun ziyaretine geldi. Orada da kendi ifadeleri var. ‘Ankara’da İyi Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur’ dedi. Bizim hedefimiz belli. Birinci parti olmak, Ankara’da çok iyi gidiyoruz. Çok da iyi olacağız. Temayül yoklamamızla da halkın, istediği liyakatli şaibesiz donanımlı adayları belirleyeceğiz. Hem Ankara’da hem Türkiye’de ciddi bir ivme yakalayacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075955/faruk-koyluoglu-bizim-hedefimiz-belli-ankarada-birinci-parti-olacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.