Kılıçdaroğlu ve HDP görüşmesine Bahçeli'den tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevruz Bayramı mesajında Kılıçdaroğlu-HDP görüşmesine değindi. TBMM'de gerçekleşen görüşmeyi eleştiren MHP lideri, "14 Mayıs'ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti'ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar, hayal kırıklığına uğrayacaklardır. " ifadelerini kullandı.
Onur Çetinkaya
|
21 Mart 2023, Salı - 13:32
Kılıçdaroğlu ve HDP görüşmesine Bahçeli'den tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevruz Bayramı mesajı yayımladı.

Mesajında Kılıçdaroğlu ile HDP görüşmesine tepki gösteren Bahçeli, "CHP ile HDP'nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi ise hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir." dedi.

"Hayal kırıklığına uğrayacaklar"

"Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler 14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir." diyen MHP lideri,"Türkiye Cumhuriyeti’ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır." ifadelerini kullandı. 

"Nevruz yeni güne yürüyüşün adımıdır"

Nevruz; bir diriliş anısı, bir doğruluş atılımı, bir yükseliş atılganlığı, yeni bir güne yürüyüş adımıdır paylaşımı yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Nevruz'un, Türk coğrafyalarında birlik, dirlik, barış ve huzuru sembolize eden müstesna bir gün olduğunu vurguladı.

Bahçeli mesajında; "Türkiye geleceğini Nevruz'un bereketli çehresiyle, birlik çağrısıyla kuracak, muhakkak başarılı olacaktır. Aynı zamanda binlerce yıllık tarih süreci içerisinde, büyük Türk milletini ortak sevinç ve tasada, ortak geçmiş ve gelecek paydasında buluşturan Nevruz gerçekten de köklü bir kucaklaşma fırsatıdır. Bu kadim kültürel mirasımız milli birlik ve beraberliğimizin kaynaklarından birisidir. Türk dünyasında 'Sultan Nevruz' adıyla kutlanan bu günde başlıca dileğim, milletimizin birlik ve dirliğinin ebediyete kadar vasıl olması ve dünyanın her yerinde barışın, esenliğin ve istikrarın hakim olmasıdır. Türk milletinin hem ata hem de ana yurdunda baharın müjdecisi olarak özel ve önemli bir yeri bulunan Nevruz Bayramı taşıdığı derin anlam itibariyle; Türk milletinin Ergenekon'dan çıkışını ve müteakip asırlarda kademe kademe sıçrayışını ifade etmektedir." ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075964/kilicdaroglu-ve-hdp-gorusmesine-bahceliden-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.