Gürsel Tekin: "Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak, bu ruh hastası hesap verecek"

Kızılcık Şerbeti dizisinde verilen mesaj siyasette de yankılandı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin eşinden şiddet gören Nursema karakterinin, onu zorla evlendiren ailesine isyan ettiği sahneyi Twitter’da yorumladı. Sahneyi alıntılayan Tekin, "Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak, bu ruh hastası hesap verecek, Nursema boşanacak, nafaka alacak ve yeni bir hayat kuracak. Seçim bizim" paylaşımını yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
26 Mart 2023, Pazar - 10:01
Gürsel Tekin: "Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak, bu ruh hastası hesap verecek"

Show TV'nin Kızılcık Şerbeti isimli dizisinin cuma akşamı yayınlanan bölümü, sosyal medyada yankı buldu. 

Eşinden şiddet gören Nursema karakterinin, onu zorla evlendiren ailesine isyan ettiği sahne, Twitter kullanıcıları arasında en çok konuşulan konulardan biri olurken, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de sahneyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Show TV'nin söz konusu sahneyi yayınladığı paylaşımını alıntılayan Gürsel Tekin, şu ifadelerini kullandı:

"Eğer Erdoğan kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olmayacak. Evlendiği gün eşini camdan atan ruh hastası korunacak. Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak, bu ruh hastası hesap verecek, Nursema boşanacak, nafaka alacak ve yeni bir hayat kuracak. Seçim bizim."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2076511/gursel-tekin-kilicdaroglu-kazanirsa-nursemanin-beyani-esas-olacak-bu-ruh-hastasi-hesap-verecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.