Akşener ve Yavaş depremzede fuarını gezdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, depremzedeler için tertiplenen fuara ziyarette bulundular.
Mevlüt Peker
|
26 Mart 2023, Pazar - 21:43
Akşener ve Yavaş depremzede fuarını gezdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş depremzedeler için gerçekleştirilen “Ankara'da Kahramanmaraş Dayanışma Günleri” ismini taşıyan fuara ziyarette bulundu.

Millet İttifakı’nın göreve gelmesi durumunda cumhurbaşkanı yardımcıları listesinde yer alan iki isim olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyüküşehir Belediyesi tarafından koordinasyonu yapılan “Ankara'da Kahramanmaraş Dayanışma Günleri Fuarı”nı gezdi. Meral Akşener ve Mansur Yavaş, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlar tarafından açılan stantları gezdiler, ürünleri incelediler ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Fuar gezisi sonrası Meral Akşener ve Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nde düzenlenen iftara katıldı. İftar programı sonrası Meral Akşener, Kent Konseyi’nde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076560/aksener-ve-yavas-depremzede-fuarini-gezdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.