Gülayşe, Barbaros’un sırrını öğrenecek mi? Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken ve cuma akşamları ATV ekranında ilgiyle izlenen Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
24 Mart 2023, Cuma - 12:30
Gülayşe, Barbaros’un sırrını öğrenecek mi? Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları, 24 Mart Cuma 20.00’de ekrana gelecek 9.bölümüyle nefesleri kesecek.

Ateş Kuşları’nda Gülayşe; Zümrüt’e karşı gelirken Sabit ise Barbaros’un polis olduğunu öğrenir. Öte yandan, Gülayşe ve Barbaros ilk yemeklerini yiyeceklerdir. Gülayşe, Barbaros’un polis olduğu gerçeğini öğrenecek midir?

9. bölümde neler yaşanacak?

Gülayşe, ailesini Çatal’dan korumak için kendini yakmaya kalksa da ne Ali ne de Barbaros buna izin vermez. Gülayşe, Ali katil olmasın diye Zümrüt’ün karşısına bu kez kendisi dikilir. Elindeki keskin bıçak ya Zümrüt’e ya da kendine dönecektir. Zümrüt, Çatal’a Ateş Kuşları’nın yerini söyleyecek mi? Gülayşe, nihayet ilk yemeğinde âşık olduğu Barbaros’un karşısındadır. Barbaros, Çatal’ın oyunundan kurtulmaya çalışırken Sabit, Barbaros’un büyük sırrını öğrenir. Barbaros polistir! Peki Gülayşe, Barbaros’un bu sırrını öğrenecek mi? Aşkına kavuştuğunu zannederken bu yalan ortaya mı çıkacak? Geçmişte ise Köksüzler’i büyük bir imtihan bekler. Sabit sokaklarda annesiyle karşılaşır. Yoksa Köksüzler için yeni bir hayat mı başlayacaktır?

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor.

Oyuncu kadrosu; 

Dizinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar Serkan Ercan Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor.  


http://www.ankaramasasi.com/haber/2076327/gulayse-barbarosun-sirrini-ogrenecek-mi-ates-kuslari-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.