PKK mensubu 4 terörist daha teslim oldu

Irak'ın kuzeyinde bulunan barınma kamplarından kaçarak Habur’daki hudut karakoluna gelen bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist teslim oldu. Dün de 2 kadın terörist teslim olmuştu.
Mevlüt Peker
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 20:37
PKK mensubu 4 terörist daha teslim oldu

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), Irak'ın kuzeyinde bulunan barınma kamplarından kaçan bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin Habur'da bulunan hudut karakoluna gelerek teslim olduğu bilgisini verdi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Pençe serisi operasyonlarla inlerine girilen bölücü terör örgütü PKK'dan kaçışların devam ettiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığının yazılı açıklamasında, "Irak'ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 terörist daha Habur'daki hudut karakolumuza teslim oldu. Teröristler için tek çıkış yolu, Türk adaletine teslim olmaktır." ifadesi kullanıldı.

Dün de 2 kadın terörist teslim olmuştu

Dün de Hakkari Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve terör eylemlerinin engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; bölücü terör örgütü PKK/KCK mensubu 2 kadın teröristin, hem kendileri ve hem de aileleri ile gerçekleştirilen periyodik görüşmeler sonucunda 30 Mart 2023 Perşembe gününde Şırnak Habur Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye gelerek teslim olmalarının sağlandığı, ardından da Hakkari’ye getirilerek aileleri ile görüştürüldüğü ve gerekli adli işlemlere başlandığı bilgisi verilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077289/pkk-mensubu-4-terorist-daha-teslim-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.