CHP’li Kuşadası’nda yüzler gülüyor! Her yer heykel olacak

CHP’li Kuşadası Belediyesi’nde büyük heyecan var. Kuşadası’nda tüm park ve kavşakları heykeller süsleyecek.
Mevlüt Peker
|
07 Nisan 2023, Cuma - 20:22
CHP’li Kuşadası’nda yüzler gülüyor! Her yer heykel olacak

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mobil ofis hizmet aracıyla kentte gerçekleştirdiği alan gezilerine devam ediyor. Günel, kentte bulunan park ve kavşaklarda yaptığı incelemelerle ilgili bilgi alarak, çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle ilgili planlarını açıkladı. Günel, Kuşadası'nın daha modern ve estetik bir turizm kentine dönüştürülmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Başkan Günel, Kuşadası'na kazandırılan Neopolis Heykel Sempozyumu'ndaki heykellerin, kentteki park ve kavşaklarda sergileneceğini açıkladı. Bu sayede, kent daha da estetik bir görünüme kavuşacak. Günel ayrıca, Altın Güvercin Müzik Parkı ile Kuştur mevkiindeki arazi gibi projelerde inceleme yaptı.

Kuşadası'nın Türkiye'nin turizm başkenti olduğunu belirten Başkan Günel, kenti daha modern bir görünüme kavuşturarak turizmin yanı sıra kültür ve sanatın da başkenti yapmak için çalıştıklarını söyledi. Kuşadası'nın sanatla anılır bir kent haline gelmesinin önemli olduğunu vurgulayan Günel, göreve geldikleri günden bu yana daha güzel bir Kuşadası için çalıştıklarını belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078016/chpli-kusadasinda-yuzler-guluyor-her-yer-heykel-olacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.