Zafer Partisi’nin milletvekili aday listesi YSK’ya sunuldu

Zafer Partisinin 28. Dönem milletvekili aday listesi YSK'ya sunan Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şehsuvaroğlu, "Zafer Partisi'nin kadrolarını 14 Mayıs'tan sonra Meclis'te görmeyi diliyoruz" dedi.
Mevlüt Peker
|
09 Nisan 2023, Pazar - 19:22
Zafer Partisi’nin milletvekili aday listesi YSK’ya sunuldu

Zafer Partisi, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunan partiler arasına katıldı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şehsuvaroğlu ve diğer parti yetkilileri, aday listesini YSK Başkanı Ahmet Yener'e teslim etti. Yapılan açıklamada, Zafer Partisi'nin ATA İttifakı olarak listeyi YSK'ye sunduğu ve artık milletin takdirine bıraktığı belirtildi.

HÜDA PAR vesayetinde bir ittifak ve HDP vesayetinde bir ittifak olduğuna dikkat çeken Şehsuvaroğlu, Türk milletine üçüncü bir yol sunduklarını vurguladı. Ayrıca Sinan Oğan'ı cumhurbaşkanı olarak pusulada en sağda, milletin teveccüh göstereceği şekilde sunacaklarını ifade etti.

Türk milletinin kurtuluş reçetesinin Zafer Partisi'nin aday listesi olduğunu savunan Şehsuvaroğlu, Zafer Partisi'nin kadrolarını Meclis'te görmeyi dilediğini de sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078188/zafer-partisinin-milletvekili-aday-listesi-yskya-sunuldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.