NBA 2K21’in PS5 ve Xbox Series X için yayın tarihi onaylandı

NBA 2K21'in PlayStation 5 ve Xbox Series X için yeni nesil sürümünün çıkış tarihi belli oldu. 2K Sports, Xbox Series X ve S konsolları için yeni nesil sürümün 10 Kasım'da piyasaya sürülmeye başlayacağını doğruladı.
Ankara Masası
|
30 Eylül 2020, Çarşamba - 08:53
NBA 2K21’in PS5 ve Xbox Series X için yayın tarihi onaylandı

Profesyonel basketbol oyunu NBA 2K21, 12 Kasım'da ise Türkiye, ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore'de PS5 versiyonunu çıkaracak. Oyun, dünyanın geri kalanında ise konsolun piyasaya sürüldüğü 19 Kasım'da satılmaya başlanacak.

NBA 2K21, sektörde lider bir spor video oyunu deneyimi sunan, dünyaca ünlü, çok satan NBA 2K serisinin en son oyunu. Sınıfının en iyisi grafikleri ve oynanışı, rekabetçi ve topluluk çevrimiçi özellikleri, derin ve çeşitli oyun modları üzerinde kapsamlı iyileştirmelerle birlikte NBA 2K21, NBA basketbolunun ve kültürünün tüm yönlerini içine çekerek eşsiz bir deneyim sunuyor.

NBA 2K21'in yeni nesil sürümü, PS5 ve Xbox Series X/S konsolları için sıfırdan inşa edildi, bu nedenle Cross platform1 desteği yok.

2K, 11 Haziran’da PS5 için NBA 2K21'in kısa fragmanını yayınlamıştı, gördüklerimiz son derece etkileyici olmasına karşın 2K, NBA 2K21'in yeni nesil sürümü için henüz bir şey sunmadı.

NBA 2K21'in Eylül ayı başlarında piyasaya sürülen, PS4 ve Xbox One sürümü “geriye dönük uyumluluk“ sayesinde PS5 ve Xbox Series X'te de oynanabilecek. Mevcut nesil sürümden yeni nesle geçmek isteyenlerin, Mamba Forever sürümünü satın alması gerekiyor.

NBA 2K21’in PS5 için fiyatları için PlayStation Store Adresi için → tıklayınız

NBA 2K21’in Xbox Series X/S için fiyatları için Xbox Game Pass Adresi için → tıklayınız

-------------------------------------------------------------------------------------------------

  1. Cross platform: Çevrimiçi oyun işlevselliği olan video oyunlarında, çapraz platform oyun veya cross-play, oyuncuların birbirleriyle farklı video oyun donanımları kullanarak eş zamanlı olarak oynama imkânı sunan oyun türüdür.
http://www.ankaramasasi.com/haber/207844/nba-2k21in-ps5-ve-xbox-series-x-icin-yayin-tarihi-onaylandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.