DP İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan CHP İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'ya bayram ziyareti!

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'yı ziyaret etti. Delikanlı, bayram ziyareti kapsamında Akıllı'ya anlamlı bir hediye takdim etti.
Ecem Çetin
|
22 Nisan 2023, Cumartesi - 16:24
DP İl Başkanı Erkin Delikanlı'dan CHP İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'ya bayram ziyareti!

İslam alemi için büyük bir öneme sahip olan Ramazan Bayramı'nın 2. günü... 

Geleneksel hale gelen siyasi partiler arası bayramlaşmalar devam ediyor... 

Siyasetin önemli merkezlerinden Ankara'da da partiler bayramlaşmalarını gerçekleştirdi. 

Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'ya bayram ziyareti gerçekleştirdi. 

Erkin Delikanlı'dan Ali Hikmet Akıllı'ya anlamlı hediye 

Delikanlı, Ankara'da bir gelenek başlatmak istediklerini belirterek Akıllı'ya anlamlı bir hediye takdim etti. Erkin Delikanlı, Ankara İl Başkanlığı olarak CHP İl Başkanlığı adına fidan bağışladıklarını belirtti. 

Delikanlı ve Akıllı ardından 23 Nisan ve Ramazan Bayramı mesajı verdiler.

" Bizim için asıl bayram, 15 Mayıs günü olacaktır."

Ali Hikmet Akıllı şunları söyledi;

"Bizim için asıl bayram, 14 Mayıs sabahı, 15 Mayıs günü olacaktır. Elbette bu bayramlarda önemli. Özellikle Ramazan Bayramı toplumsal değerlerimizin önemli bir parçası. Ben bütün yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Hemen arkasından yarın Ramazan Bayramı içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayacağız. Elbette içimiz buruk bir kutlama olacak. "

"Egemenliğimizin, meclisimizin ne kadar önemli olduğunu hatırlamamız, hatırlatmamız gereken bir bayram"

Akıllı'ya ve heyete teşekkürlerini sunan Erkin Delikanlı ise, "Buruk bir bayram tabi bu bayram deprem felaketi ardına. Kaybolan binlerce canımızın üzerine buruk bir bayram karşıladık. Yarın 23 Nisan, cumhuriyetimizin 100.yılında da egemenliğimizin, meclisimizin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha hatırlamamız, hatırlatmamız gereken bir bayram." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079667/dp-il-baskani-erkin-delikanlidan-chp-il-baskani-ali-hikmet-akilliya-bayram-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.